Book en gård her fra d. 11/3

Se køerne komme på græs

Kom ud på en gård og vær med, når vores landmænd lukker de økologiske køer på græs. Det sker d. 14. april 2024. Vi har gårde, der holder åbent over hele landet. Vi glæder os til at se jer.

Besøg en gård

I april fejrer vi at ØKO køerne kommer på græs. I kan komme ud på en gård og være med, når det sker. På gården er der masser af oplevelser for hele familien og også aktiviteter for mindre børn. Det er aldrig kedeligt at besøge en moderne bondegård. Vi glæder os til at se jer.  

Besøg en gård

Hvad kan man opleve når Arlas køer kommer på græs?

At se køerne komme på græs er en aktivitet for hele familien, og en sjov oplevelse for børn (også de mindre børn). Højdepunktet på alle vores gårde er kl. 12.00, hvor landmanden lukker sine køer ud efter en vinter inde i stalden, og I vil se køerne springe glade ud på marken. Udover at se køerne komme på græs kan I  hoppe i halm, hilse på de små kalve, og er vejret godt kan I spise jeres madpakke i den friske gårdluft.  

Hvad kan man opleve når Arlas køer kommer på græs?

Vi lukker køerne ud på græs samme dag

Om vinteren nyder de økologiske køer varmen inde i stalden.  Men lige så snart det bliver forår, så ved de, at det er tid til at komme ud på marken og på græs igen. Når de lukkes ud, så springer de af glæde, og det er en oplevelse for hele familien at se. I Arla fejrer vores landmænd dagen med gæster på gården, og lukker køerne ud kl. 12.00 på alle gårde. Kom og vær med!

Køer på en mark i solskin

Ofte stillede spørgsmål