Så du ØKO-køerne komme på græs den 14. april 2024?

Vores landmænd inviterede igen i år hele Danmark til at se de økologiske køer komme på græs. Det skete d. 14. april 2024 i tidsrummet kl. 10-14. Vi havde gårde, der holdte åbent over hele landet. Vi glæder os til at se jer igen til næste år.

Hvor kan man se ØKO-køerne komme på græs?

Den 14. april fejrede vi at ØKO-køerne kom på græs. Og det er en sand festdag, både for køerne, børn og voksne. På gården var der masser af oplevelser for hele familien og også aktiviteter for mindre børn. Det er aldrig kedeligt at besøge en moderne bondegård. Tak til alle der deltog! 

Hvor kan man se ØKO-køerne komme på græs?

Hvad kan man opleve når Arlas ØKO-køer kommer på græs?

At se de økologiske køer komme på græs er en aktivitet for hele familien, og en sjov oplevelse for børn (også de mindre børn). Højdepunktet på alle vores gårde er kl. 12.00, hvor landmanden lukker sine køer ud efter en vinter inde i stalden, og I vil se køerne springe glade ud på marken. Udover at se køerne komme på græs kan I  hoppe i halm, hilse på de små kalve, og er vejret godt kan I spise jeres madpakke i den friske gårdluft.   

Hvad kan man opleve når Arlas ØKO-køer kommer på græs?

Kom med og se køerne danse

Kun én gang om året, er det muligt at se økologiske køer ”danse” af glæde. Om vinteren nyder de økologiske køer varmen inde i stalden.  Men lige så snart det bliver forår, så ved de, at det er tid til at komme ud på marken og på græs igen.

Når de lukkes ud, så springer og ”danser” de af glæde, og det er en oplevelse for hele familien at se. I Arla fejrer vores landmænd dagen med gæster på gården, og lukker køerne ud kl. 12.00 på alle gårde. Tilmeld jer en gård og kom og vær med!

Køer på en mark i solskin

Ofte stillede spørgsmål