Mad med mere grønt

Vi har udviklet en ny kogebog med vores yndlingsopskrifter, der alle sammen er fyldt med ekstra grønt og masser af kærlighed.
Vi er et lille hold af dedikerede madnørder, der har udviklet, testet, smagt, skrevet, fotograferet og finpudset hver eneste opskrift. Og vi håber, at bogen giver dig lyst til at prøve noget nyt og give dig inspiration til at tage endnu et skridt mod en hverdag med mere grønt.
Mad med mere grønt

Køb kogebogen fra Arla Inspirations­køkken

Drømmer du om at spise grønnere, men mangler inspiration til nemme og lækre måltider? Mad med mere grønt er din guide til lækre hverdagsretter, der er hurtige at lave.

I en travl hverdag kan det være en udfordring at få grøntsagerne til at fylde mere. Derfor har vi i Arla Inspirationskøkken samlet vores bedste opskrifter, tips og tricks, så du nemt kan få flere grøntsager ind i hverdagen – også når der er kød, fisk eller fjerkræ på tallerkenen.

Arla Inspirations­køkken

Her i Arla Inspirationskøkken er vi syv passionerede madentusiaster, der alle har fingrene nede i hver vores bolledej, hvad enten det handler om at få vilde, smagfulde og gode madideer, udvikle opskrifter, vide noget om sundhed, råvarer eller bæredygtighed, tage de lækreste madbilleder og film eller det bedste website - og i fællesskab inspirere dig til at lave den mad, du er vild med.

Arla Inspirationskøkken

Udvikling af opskrifter

I Arla Inspirationskøkken udvikler og tester vi nemme og skønne opskrifter til dig og hele familien. Vi udvikler og tester alle vores opskrifter selv – og først når de sidder lige i skabet, og vi er stolte af dem – deler vi dem med dig på Arla.dk. I vores fotokøkken filmer vi how-to-videoer og tager lækre madbilleder, som vi lægger på opskrifterne og deler på vores sociale kanaler – Facebook, Instagram og TikTok. Det er også på vores SoMe kanaler, at vi tager dig med bag kulisserne og giver dig vores bedste tips og tricks.

Udvikling af opskrifter

Et online univers af inspiration og viden

På vores digitale platforme kan du finde inspiration og viden om mad, råvarer og madlavning.