Avocado-dressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Mexicansk inspireret ret - Sprøde tacoskaller med frisk salat og cremet guacamole.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 modne avocadoer
  • 3 spsk finthakket zittauerløg
  • ¾ tsk sød chilisauce
  • ¼ tsk mildt chilipulver
  • ¾ tsk groft salt
  • 12 tacoskaller eller pitabrød
  • ½ liter fintstrimler icebergsalat
  • 1 agurk i skiver
  • 4 tomater i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld Kvark i en skål. Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab "kødet" ud med en ske og gnid det gennem en sigte ned i skålen. Tilsæt løg og smag til med krydderier.

Varm tacoskallerne eller pitabrødene efter anvisningen på emballagen. Anret grøntsager og dressing i skåle og server dem sammen med de lune tacoskaller til en let frokost. Avocado-dressingen kan anvendes som dip, og bør anvendes på tilberedningsdagen.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6006 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: