Avocado-dressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Mexicansk inspireret ret - Sprøde tacoskaller med frisk salat og cremet guacamole.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 modne avocadoer
  • 3 spsk finthakket zittauerløg
  • ¾ tsk sød chilisauce
  • ¼ tsk mildt chilipulver
  • ¾ tsk groft salt
  • 12 tacoskaller eller pitabrød
  • ½ liter fintstrimler icebergsalat
  • 1 agurk i skiver
  • 4 tomater i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld Kvark i en skål. Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab "kødet" ud med en ske og gnid det gennem en sigte ned i skålen. Tilsæt løg og smag til med krydderier.

Varm tacoskallerne eller pitabrødene efter anvisningen på emballagen. Anret grøntsager og dressing i skåle og server dem sammen med de lune tacoskaller til en let frokost. Avocado-dressingen kan anvendes som dip, og bør anvendes på tilberedningsdagen.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6006 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: