Avocado-dressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Mexicansk inspireret ret - Sprøde tacoskaller med frisk salat og cremet guacamole.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 modne avocadoer
  • 3 spsk finthakket zittauerløg
  • ¾ tsk sød chilisauce
  • ¼ tsk mildt chilipulver
  • ¾ tsk groft salt
  • 12 tacoskaller eller pitabrød
  • ½ liter fintstrimler icebergsalat
  • 1 agurk i skiver
  • 4 tomater i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld Kvark i en skål. Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab "kødet" ud med en ske og gnid det gennem en sigte ned i skålen. Tilsæt løg og smag til med krydderier.

Varm tacoskallerne eller pitabrødene efter anvisningen på emballagen. Anret grøntsager og dressing i skåle og server dem sammen med de lune tacoskaller til en let frokost. Avocado-dressingen kan anvendes som dip, og bør anvendes på tilberedningsdagen.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6006 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag