Avocado-dressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Mexicanskinspireret ret - Sprøde tacoskaller med frisk salat og cremet guacamole.

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 modne avocadoer
  • 3 spsk finthakket zittauerløg
  • ¾ tsk sød chilisauce
  • ¼ tsk mildt chilipulver
  • ¾ tsk groft salt
  • 12 tacoskaller eller pitabrød
  • ½ liter fintstrimler icebergsalat
  • 1 agurk i skiver
  • 4 tomater i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld Kvark i en skål. Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab "kødet" ud med en ske og gnid det gennem en sigte ned i skålen. Tilsæt løg og smag til med krydderier.

Varm tacoskallerne eller pitabrødene efter anvisningen på emballagen. Anret grøntsager og dressing i skåle og server dem sammen med de lune tacoskaller til en let frokost. Avocado-dressingen kan anvendes som dip, og bør anvendes på tilberedningsdagen.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6006 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: