Butternutsnack med spidskommen og dip

Nøglehulsmærket opskrift

Butternutsnack med spidskommen og dip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Søde græskar, sprødt rugbrød og kvarkdip. Uhm.. et super alternativ til det traditionelle diptilbehør som agurk og gulerod.

Ingredienser

Antal portioner
  • 12 tynde både butternut squash (ca. 350 g)
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 2 skiver hårdtristet mørkt rugbrød
  • ½ tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%

Pynt

  • bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Pensl squashbådene med olie og drys med spidskommen. Fordel dem på en bageplade med alufolie og bag dem midt i ovnen. Grill dem herefter øverst i ovnen. Skær det ristede rugbrød i 12 stave og læg et stykke græskar på hver. Pynt med bredbladet persille, drys med salt og server med kvarken som dip.

Bagetid

Ca. 15 min ved 200° - traditionel ovn.

Grill

7-10 min. - til de er gyldne

Tip

I stedet for butternut squash kan du bruge hokaido - lækkert at man er fri for at skrælle begge slags.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde: