Chili con carne med pandebrød

Chili con carne med pandebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(192 vurderinger)

30 min

Chili con carne med hakket oksekød og tilbehør af nybagte pandebrød. Hurtig opskrift på chili con carne du kan lave på kun 30 minutter, når det skal gå stærkt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 2 grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk Tomatsuppe 3%
  • 1 dåse skyllede, afdryppede røde kidneybønner (ca. 240 g)
  • 3 gulerødder i mindre tern (ca. 200 g)
  • 1 tsk groft salt

Pandebrød

  • 1¾ dl vand
  • 10 g gær
  • 150 g hvid hvedemel - fintformalet fuldkornshvede (ca. 2½ dl)
  • 1 spsk Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9%
  • ½ tsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • 75 g hvedemel (ca. 1¼ dl)

Tilbehør

  • 1½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9%

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet ca. 3 min. til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt løg, hvidløg, spidskommen og chili og steg i yderligere ca. 2 min. Tilsæt suppe, kidneybønner, gulerødder og salt og lad retten koge ved jævn varme og under låg i ca. 20 min. - rør af og til. Smag til.

Pandebrød

Hæld imens vandet i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt hvid hvedemel og rør godt rundt. Tilsæt fraiche, sukker, salt og hvedemel (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 4 portioner og rul dem ud til runde dejplader (ca. 20 cm i diameter.) Læg en dejplade i en varm pande og bag brødet ved kraftig varme ca. 2 min. på hver side. Bag de sidste brød på samme måde.

Server chili con carne i en skål sammen med fraiche og de nybagte pandebrød.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11280 kJ / 2696 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag