

Choko-panna cotta
60+ min
Dette er en klassiker fra støvlelandet - bare med chokolade....
Ingredienser
Antal portioner
-
½ liter Karolines Køkken® Piskefløde 38%
- 1 dl sukker
- korn af 1 vaniljestang
- ½ stængel citrongræs
- 50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
- 3 blade husblas
- 1 appelsin i fileter
- 1 spsk finthakkede friske mynteblade
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Bring fløde, sukker, vaniljekorn, citrongræs og chokolade i kog i en tykbundet gryde. Kog det i ca. 10 min. - eller til chokoladen er smeltet. Lad det køle let af i ca. 15 min. Læg imens husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Tag det op, knug det fri af væde og rør det ud i chokoladeblandingen. Si blandingen og hæld den evt. i cocktail- eller champagneglas. Stil glassene i køleskab i mindst 4 timer.
Server chokopanna cottaerne med appelsinfileter, der er vendt med frisk mynte.
Dette er en klassiker fra støvlelandet - bare med chokolade....
Sådan skærer du appelsinfileter
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 10520 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 1,5 g
- Protein: 3 %
- Kulhydrat: 23 %
- Fedt: 74 %