Choko-panna cotta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Dette er en klassiker fra støvlelandet - bare med chokolade....

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 appelsin i fileter
  • 1 spsk finthakkede friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløde, sukker, vaniljekorn, citrongræs og chokolade i kog i en tykbundet gryde. Kog det i ca. 10 min. - eller til chokoladen er smeltet. Lad det køle let af i ca. 15 min. Læg imens husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Tag det op, knug det fri af væde og rør det ud i chokoladeblandingen. Si blandingen og hæld den evt. i cocktail- eller champagneglas. Stil glassene i køleskab i mindst 4 timer.

Server chokopanna cottaerne med appelsinfileter, der er vendt med frisk mynte.

Dette er en klassiker fra støvlelandet - bare med chokolade....

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 74 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: