Choko-panna cotta
60+ min

Choko-panna cotta

Dette er en klassiker fra støvlelandet - bare med chokolade....
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Choko-panna cotta

Dette er en klassiker fra støvlelandet - bare med chokolade....

Antal portioner
  • 1 appelsin i fileter
  • 1 spsk finthakkede friske mynteblade

Fremgangsmåde:

Bring fløde, sukker, vaniljekorn, citrongræs og chokolade i kog i en tykbundet gryde. Kog det i ca. 10 min. - eller til chokoladen er smeltet. Lad det køle let af i ca. 15 min. Læg imens husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Tag det op, knug det fri af væde og rør det ud i chokoladeblandingen. Si blandingen og hæld den evt. i cocktail- eller champagneglas. Stil glassene i køleskab i mindst 4 timer.

Server chokopanna cottaerne med appelsinfileter, der er vendt med frisk mynte.

Dette er en klassiker fra støvlelandet - bare med chokolade....

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 74 %
Print