Choko-panna cotta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Dette er en klassiker fra støvlelandet - bare med chokolade....

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 appelsin i fileter
  • 1 spsk finthakkede friske mynteblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløde, sukker, vaniljekorn, citrongræs og chokolade i kog i en tykbundet gryde. Kog det i ca. 10 min. - eller til chokoladen er smeltet. Lad det køle let af i ca. 15 min. Læg imens husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Tag det op, knug det fri af væde og rør det ud i chokoladeblandingen. Si blandingen og hæld den evt. i cocktail- eller champagneglas. Stil glassene i køleskab i mindst 4 timer.

Server chokopanna cottaerne med appelsinfileter, der er vendt med frisk mynte.

Dette er en klassiker fra støvlelandet - bare med chokolade....

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 74 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag