Citronmousse med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Lad en opfriskende mousse med sødsyrlig ingefær afrunde middagen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 husblas
  • 1 vaniljestang
  • 3 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 75 g flormelis (ca. 1½ dl)
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk finthakket syltet ingefær
  • 2 spsk syltet ingefær
  • ½ dl friskpresset citronsaft

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Halver vaniljestangen og skrab kornene ud. Pisk fløden med vaniljekorn og flormelis. Vend hakket ingefær, -lage og citronskal heri. Tag husblas op af vandet med det vand som hænger ved og smelt den i en skål i vandbad. Hæld citronsaften i den smeltede husblas og vend det i flødeblandingen. Fordel citronmoussen i portionsglas og stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 3 timer. Server med lidt strimlet ingefær på toppen.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,6 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 67 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: