Citronsauce med kapers

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

Perfekt sauce som tilbehør til en rødspættefilet med nye kartofter.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 600 g stegt rødspætter
  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g forårsløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mælkesauce, kapers, citronskal og -saft i en lille, tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring. Tilsæt salt og peber og smag citronsaucen til.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10481 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: