Citronsauce med kapers

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

Perfekt sauce som tilbehør til en rødspættefilet med nye kartofter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 600 g stegt rødspætter
  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g forårsløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mælkesauce, kapers, citronskal og -saft i en lille, tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring. Tilsæt salt og peber og smag citronsaucen til.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10481 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag