Citronsauce med kapers

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

Perfekt sauce som tilbehør til en rødspættefilet med nye kartofter.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 600 g stegt rødspætter
  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g forårsløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mælkesauce, kapers, citronskal og -saft i en lille, tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring. Tilsæt salt og peber og smag citronsaucen til.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10481 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: