Frugtsalat med kvark

Nøglehulsmærket opskrift

Frugtsalat med kvark

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Frugtsalat blandet med en sød dressing - også kaldet abemad. Brug den frugt du bedst kan lide - eller den du allerede har på køkkenbordet.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kvarken blød med mælk og sukker. Vend appelsinstykker, æbletern og vindruer i. Stil frugtsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Rør forsigtigt frugtsalaten op og smag den til.

Tips

Vindruerne kan erstattes af banan i halve skiver. Ønskes frugtsalaten mere blød tilsættes lidt mælk.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 8 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: