Frugtsalat med kvark
45 min
Nøglehulsmærket opskrift

Frugtsalat med kvark

Frugtsalat blandet med en sød dressing - også kaldet abemad. Brug den frugt du bedst kan lide - eller den du allerede har på køkkenbordet.
Nøglehulsmærket opskrift
45 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Frugtsalat med kvark

Nøglehulsmærket opskrift

Frugtsalat blandet med en sød dressing - også kaldet abemad. Brug den frugt du bedst kan lide - eller den du allerede har på køkkenbordet.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Rør kvarken blød med mælk og sukker. Vend appelsinstykker, æbletern og vindruer i. Stil frugtsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Rør forsigtigt frugtsalaten op og smag den til.

Tips

Vindruerne kan erstattes af banan i halve skiver. Ønskes frugtsalaten mere blød tilsættes lidt mælk.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 8 %
Print