Frugtsalat med kvark

Nøglehulsmærket opskrift

Frugtsalat med kvark

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Frugtsalat blandet med en sød dressing - også kaldet abemad. Brug den frugt du bedst kan lide - eller den du allerede har på køkkenbordet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kvarken blød med mælk og sukker. Vend appelsinstykker, æbletern og vindruer i. Stil frugtsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Rør forsigtigt frugtsalaten op og smag den til.

Tips

Vindruerne kan erstattes af banan i halve skiver. Ønskes frugtsalaten mere blød tilsættes lidt mælk.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 8 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag