Frugtsalat med kvark

Nøglehulsmærket opskrift

Frugtsalat med kvark

Bedømmelse

(7 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Frugtsalat blandet med en sød dressing - også kaldet abemad. Brug den frugt du bedst kan lide - eller den du allerede har på køkkenbordet.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kvarken blød med mælk og sukker. Vend appelsinstykker, æbletern og vindruer i. Stil frugtsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Rør forsigtigt frugtsalaten op og smag den til.

Tips

Vindruerne kan erstattes af banan i halve skiver. Ønskes frugtsalaten mere blød tilsættes lidt mælk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 8 %

Kilde: