Frugtsalat med kvark

Nøglehulsmærket opskrift

Frugtsalat med kvark

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Frugtsalat blandet med en sød dressing - også kaldet abemad. Brug den frugt du bedst kan lide - eller den du allerede har på køkkenbordet.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kvarken blød med mælk og sukker. Vend appelsinstykker, æbletern og vindruer i. Stil frugtsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Rør forsigtigt frugtsalaten op og smag den til.

Tips

Vindruerne kan erstattes af banan i halve skiver. Ønskes frugtsalaten mere blød tilsættes lidt mælk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 8 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: