Fuldkornsspaghetti med porrer og tigerrejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

30 min

Denne pastaret er hurtig at lave og smager frisk og dejligt!

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 liter vand
  • 2½ tsk groft salt
  • 250 g tørret fuldkornsspaghetti
  • 4 porrer i skrå ringe (ca. 500 g)
  • 200 g frosne ekstrafine ærter
  • 2 tsk olivenolie
  • 300 g rå tigerrejer med halevifte
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber

Pynt

  • fintstrimlet porre

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien i ca. 6 min. Tilsæt porrer og ærter og kog i yderligere ca. 4 min., til spaghettien er mør uden at være blød. Lad spaghetti og grøntsager dryppe af i et dørslag.

Bring ostesaucen i kog under omrøring i den store gryde. Vend den afdryppede spaghetti, porrer og ærter i saucen og varm det godt igennem.

Lad imens olien blive varm i en pande. Steg rejerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt persille, citronskal, -saft og peber. Steg i yderligere ca. ½ min og smag til.

Kom spaghetti og porresauce i varme dybe tallerkener. Fordel de stegte rejer på toppen, pynt med porretop og server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: