Fuldkornsspaghetti med porrer og tigerrejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

30 min

Denne pastaret er hurtig at lave og smager frisk og dejligt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 liter vand
  • 2½ tsk groft salt
  • 250 g tørret fuldkornsspaghetti
  • 4 porrer i skrå ringe (ca. 500 g)
  • 200 g frosne ekstrafine ærter
  • 2 tsk olivenolie
  • 300 g rå tigerrejer med halevifte
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber

Pynt

  • fintstrimlet porre

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien i ca. 6 min. Tilsæt porrer og ærter og kog i yderligere ca. 4 min., til spaghettien er mør uden at være blød. Lad spaghetti og grøntsager dryppe af i et dørslag.

Bring ostesaucen i kog under omrøring i den store gryde. Vend den afdryppede spaghetti, porrer og ærter i saucen og varm det godt igennem.

Lad imens olien blive varm i en pande. Steg rejerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt persille, citronskal, -saft og peber. Steg i yderligere ca. ½ min og smag til.

Kom spaghetti og porresauce i varme dybe tallerkener. Fordel de stegte rejer på toppen, pynt med porretop og server straks.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag