Fyldte sild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Prøv denne spændende opskrift på fyldte sild, hvor tørrede abrikoser og finthakkede ansjosfileter bidrager med en fyldig og kraftig smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • tørret abrikos i strimler

Tilbehør

  • 50 g brøndkarse (1 potte)
  • 360 g ristet rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør abrikoser og ansjoser sammen i en skål. Klip finnerne af sildefileterne og fjern eventuelle ben. Skyl og tør fileterne. Læg dem med skindsiden nedad og drys med salt og peber. Fordel abrikosblandingen på fileterne og rul dem sammen fra hale til hoved. Stik en lille træpind i for at holde sildefileterne sammen. Stil dem på højkant og drys med rasp. Fordel fløden i 6 små ovnfaste skåle (a ca. 1½ dl) og stil en sild i hver. Bag de fyldte sild midt i ovnen. Server dem varme.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag