Fyldte sild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Prøv denne spændende opskrift på fyldte sild, hvor tørrede abrikoser og finthakkede ansjosfileter bidrager med en fyldig og kraftig smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • tørret abrikos i strimler

Tilbehør

  • 50 g brøndkarse (1 potte)
  • 360 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør abrikoser og ansjoser sammen i en skål. Klip finnerne af sildefileterne og fjern eventuelle ben. Skyl og tør fileterne. Læg dem med skindsiden nedad og drys med salt og peber. Fordel abrikosblandingen på fileterne og rul dem sammen fra hale til hoved. Stik en lille træpind i for at holde sildefileterne sammen. Stil dem på højkant og drys med rasp. Fordel fløden i 6 små ovnfaste skåle (a ca. 1½ dl) og stil en sild i hver. Bag de fyldte sild midt i ovnen. Server dem varme.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag