Fyldte sild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Prøv denne spændende opskrift på fyldte sild, hvor tørrede abrikoser og finthakkede ansjosfileter bidrager med en fyldig og kraftig smag.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • tørret abrikos i strimler

Tilbehør

  • 50 g brøndkarse (1 potte)
  • 360 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør abrikoser og ansjoser sammen i en skål. Klip finnerne af sildefileterne og fjern eventuelle ben. Skyl og tør fileterne. Læg dem med skindsiden nedad og drys med salt og peber. Fordel abrikosblandingen på fileterne og rul dem sammen fra hale til hoved. Stik en lille træpind i for at holde sildefileterne sammen. Stil dem på højkant og drys med rasp. Fordel fløden i 6 små ovnfaste skåle (a ca. 1½ dl) og stil en sild i hver. Bag de fyldte sild midt i ovnen. Server dem varme.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: