Grillede små kartofler og squash med birkes

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

Nyd dem med den søde chilidip og et lækkert stykke kød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g små gule og grøn squash
  • 200 g små vaskede kogte kartofler
  • ½ dl olivenolie
  • 1½ spsk birkes
  • 1 spsk finthakket frisk timian
  • lidt groft salt
  • friskkværnet peber
  • bambusspyd - ca. 20 cm lange

Dip

Sådan gør du

Sådan gør du

Squash skæres på langs og kvartes, sættes derefter på pinde. De kogte kartofler sættes også på pinde. Olien røres med birkes, timian, salt og peber og pensles på spyddene. Grilles til grøntsagerne er møre.

Dip

Smag cremefraiche til med chilisauce, salt og peber.

Grill

5-6 min.

Tip

Læg spyddene i koldt vand ca. 1 time før de skal bruges, så undgår du at de brænder på grillen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 74 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: