Grillede små kartofler og squash med birkes

Bedømmelse

(15 vurderinger)

30 min

Nyd dem med den søde chilidip og et lækkert stykke kød.

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g små gule og grøn squash
  • 200 g små vaskede kogte kartofler
  • ½ dl olivenolie
  • 1½ spsk birkes
  • 1 spsk finthakket frisk timian
  • lidt groft salt
  • friskkværnet peber
  • bambusspyd - ca. 20 cm lange

Dip

Sådan gør du

Sådan gør du

Squash skæres på langs og kvartes, sættes derefter på pinde. De kogte kartofler sættes også på pinde. Olien røres med birkes, timian, salt og peber og pensles på spyddene. Grilles til grøntsagerne er møre.

Dip

Smag cremefraiche til med chilisauce, salt og peber.

Grill

5-6 min.

Tip

Læg spyddene i koldt vand ca. 1 time før de skal bruges, så undgår du at de brænder på grillen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 74 %

Print

Kilde: