Grovbolle med tun

Bedømmelse

(7 vurderinger)

15 min

Tun til madkurven - fisk er godt!

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 rugboller, fx rugfler
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 1 dåse afdryppet tun i vand
  • friskkværnet peber
  • 50 g grønne peberfrugter i strimler
  • ½ liter renset feldsalat
  • ¼ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist bollerne og flæk dem. Rør flødeost, tun og peber sammen. Læg bollerne sammen om tunblanding, peberfrugt og salat. Pak dem ind i film og stil dem i køleskabet til servering - eller spis dem med det samme.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde: