Grovbolle med tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Tun til madkurven - fisk er godt!

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 rugboller, fx rugfler
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 1 dåse afdryppet tun i vand
  • friskkværnet peber
  • 50 g grønne peberfrugter i strimler
  • ½ liter renset feldsalat
  • ¼ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist bollerne og flæk dem. Rør flødeost, tun og peber sammen. Læg bollerne sammen om tunblanding, peberfrugt og salat. Pak dem ind i film og stil dem i køleskabet til servering - eller spis dem med det samme.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 21 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: