Grovbolle med tun
15 min

Grovbolle med tun

Tun til madkurven - fisk er godt!
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grovbolle med tun

Tun til madkurven - fisk er godt!

Antal portioner
  • 2 rugboller, fx rugfler
  • 100 g Buko® Køkkenhavens Løg
  • 1 dåse afdryppet tun i vand
  • friskkværnet peber
  • 50 g grønne peberfrugter i strimler
  • ½ liter renset feldsalat
  • ¼ tsk groft salt

Fremgangsmåde:

Rist bollerne og flæk dem. Rør flødeost, tun og peber sammen. Læg bollerne sammen om tunblanding, peberfrugt og salat. Pak dem ind i film og stil dem i køleskabet til servering - eller spis dem med det samme.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 25 %
Print