Grovbolle med tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

15 min

Tun til madkurven - fisk er godt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 rugboller, fx rugfler
  • 100 g Buko® Pikant Light Flødeost pikant 40+
  • 1 dåse afdryppet tun i vand
  • friskkværnet peber
  • 50 g grønne peberfrugter i strimler
  • ½ liter renset feldsalat
  • ¼ tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist bollerne og flæk dem. Rør flødeost, tun og peber sammen. Læg bollerne sammen om tunblanding, peberfrugt og salat. Pak dem ind i film og stil dem i køleskabet til servering - eller spis dem med det samme.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag