Kylling i grønt - Opskrifter - Arla

Kylling i grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

En fordansket version af Asiens mange wokretter.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ dl japansk sojasauce
  • 2 tsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • 300 g kyllingeinderfileter i skrå stykker
  • 1 spsk rapsolie
  • 15 g smør
  • 200 g savojkål i strimler
  • 5 gulerødder i tynde stave
  • 1 dl vand
  • 1 spsk brun farin
  • ½ tsk groft salt
  • ½ spsk majsstivelse, fx maizena
  • 2 spsk marinade fra kylling
  • 200 g optøede, frosne haricots verts

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • kogt med ½ tsk stødt gurkemeje

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend sojasauce og citronsaft sammen med kødet og lad det marinere tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Varm fedtstoffet i en stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tag kødet op af marinaden (gem den til sauce). Svits kødet i ca. 3 min. og tag det op. Svits savojkål og gulerødder i ca. 2 min. Rør vand, farin, salt, majsstivelse og marinade sammen. Hæld blandingen i stegegryden og tilsæt kød og bønner. Kog retten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Server straks.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: