Retten smager også godt med ovnstegte eller kogte kartofler, pasta eller ris. Tomat og agurk kan erstattes af fintsnittet spidskål.
8671 kJ / 2072 kcal
385 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 41,5 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 30,2 % | 6,8 g |
Fedt: | 28,3 % | 2,9 g |
Har du lyst til at prøve en klassisk græsk mousaka.
Kyllingefileter (ca. 800 g)
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
25 g |
Finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Hønsebouillon
|
2 dl |
Tørret oregano
|
2 tsk |
Sojasauce
|
2 tsk |
Hvedemel
|
1 spsk |
Græsk yoghurt
|
2 dl |
Salatost
|
100 g |
Kalamataoliven
|
½ dl |
Grofthakket bredbladet persille
|
½ dl |
---|
Landbrød
|
250 g |
---|---|
Halve cherrytomater og
|
300 g |
Agurk i mindre stykker, evt. dryppet med lidt eddike
|
1 |