Græsk kylling
20 min
•
Græsk kylling består af kyllingefileter serveret i en cremet yoghurtsauce med salatost og oliven. Græsk kylling er både hurtig og nem at tilberede og saucen smager så dejligt, at man får lyst til at spise den med en ske :)
Ingredienser
4
Kyllingefileter (ca. 800 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 dl
Hønsebouillon
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|
|
2 tsk
Sojasauce
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
2 dl
Græsk yoghurt
|
|
100 g
Salatost
|
|
½ dl
Kalamataoliven
|
Pynt
½ dl
Grofthakket bredbladet persille
|
---|
Tilbehør
250 g
Landbrød
|
|
---|---|
300 g
Halve cherrytomater og
|
|
1
Agurk i mindre stykker, evt. dryppet med lidt eddike
|
Sådan gør du
Retten smager også godt med ovnstegte eller kogte kartofler, pasta eller ris. Tomat og agurk kan erstattes af fintsnittet spidskål.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9676 kJ / 2313 kcal
Næringsindhold pr. 100g
429 kJ / 103 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 38,7 % | 9,8 g |
Kulhydrat: | 28,3 % | 7,2 g |
Fedt: | 33 % | 3,8 g |