Retten smager også godt med ovnstegte eller kogte kartofler, pasta eller ris. Tomat og agurk kan erstattes af fintsnittet spidskål.
9676 kJ / 2313 kcal
429 kJ / 103 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 38,7 % | 9,8 g |
Kulhydrat: | 28,3 % | 7,2 g |
Fedt: | 33 % | 3,8 g |
Har du lyst til at prøve en klassisk græsk mousaka.
4
Kyllingefileter (ca. 800 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 dl
Hønsebouillon
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|
|
2 tsk
Sojasauce
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
2 dl
Græsk yoghurt
|
|
100 g
Salatost
|
|
½ dl
Kalamataoliven
|
½ dl
Grofthakket bredbladet persille
|
---|
250 g
Landbrød
|
|
---|---|
300 g
Halve cherrytomater og
|
|
1
Agurk i mindre stykker, evt. dryppet med lidt eddike
|