Kyllingespyd med rosmarin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

En god opskrift, når der skal laves mange spyd. Perfekt til en buffet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Buffetret, giver 20 spyd

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland ingredienserne til en jævn fars. Fordel farsen omkring 20 træspyd, der har ligget i vand i ca. ½ time. Læg spyddene på en bageplade med smurt alufolie. Steg øverst i ovnen. Server spyddene varme.

Tip

Man kan også anvende andre typer hakket kød - fx oksekød.

Stegetid

Ca. 10 min. ved 250° - traditionel ovn.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 68 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag