Lammefrikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Frikadeller der udover lammekød også indeholder kalvekød, havregryn, persille og kapers - er også gode dagen efter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

4 stykker pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

  • 1 dl havregryn
  • 4 dl sødmælk
  • 500 g hakket kalvekød
  • 500 g hakket lammekød
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 æg
  • 4 spsk hakket bredbladet persille
  • 1 glas afdryppede kapers
  • rapsolie til stegning

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Opblød havregryn i mælk ca. ½ time. Rør kødet med salt og peber. Tilsæt æg, opblødte havregryn, mælk, persille og kapers og rør farsen grundigt. Lad den hvile i køleskabet ca. 1 time. Form farsen til små, aflange frikadeller med hænderne. Steg dem i olie, til de er gyldne på alle sider, ca. 12 min. i alt. Steg dem lidt lyse, så tåler de bedre opvarmning.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,5 g
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag