Lammefrikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Frikadeller der udover lammekød også indeholder kalvekød, havregryn, persille og kapers - er også gode dagen efter.

Ingredienser

4 stykker pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

  • 1 dl havregryn
  • 4 dl sødmælk
  • 500 g hakket kalvekød
  • 500 g hakket lammekød
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 æg
  • 4 spsk hakket bredbladet persille
  • 1 glas afdryppede kapers
  • rapsolie til stegning

Sådan gør du

Sådan gør du

Opblød havregryn i mælk ca. ½ time. Rør kødet med salt og peber. Tilsæt æg, opblødte havregryn, mælk, persille og kapers og rør farsen grundigt. Lad den hvile i køleskabet ca. 1 time. Form farsen til små, aflange frikadeller med hænderne. Steg dem i olie, til de er gyldne på alle sider, ca. 12 min. i alt. Steg dem lidt lyse, så tåler de bedre opvarmning.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,5 g
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 53 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: