Lammefrikadeller

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Frikadeller der udover lammekød også indeholder kalvekød, havregryn, persille og kapers - er også gode dagen efter.

Ingredienser

4 stykker pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

  • 1 dl havregryn
  • 4 dl sødmælk
  • 500 g hakket kalvekød
  • 500 g hakket lammekød
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 æg
  • 4 spsk hakket bredbladet persille
  • 1 glas afdryppede kapers
  • rapsolie til stegning

Sådan gør du

Sådan gør du

Opblød havregryn i mælk ca. ½ time. Rør kødet med salt og peber. Tilsæt æg, opblødte havregryn, mælk, persille og kapers og rør farsen grundigt. Lad den hvile i køleskabet ca. 1 time. Form farsen til små, aflange frikadeller med hænderne. Steg dem i olie, til de er gyldne på alle sider, ca. 12 min. i alt. Steg dem lidt lyse, så tåler de bedre opvarmning.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,5 g
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 53 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: