Lammespyd med abrikoser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Søde grillspyd. Server dem en lun sommeraften med dit yndlingstilbehør.

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 grillspyd

Marinade

  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 1 dl blendet abrikosmarmelade
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk groft salt
  • 500 g lammefileter
  • 2 zittauerløg
  • 16 tørrede abrikoser

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad grillspyddene ligge i vand i ca. ½ time.

Marinade

Rør tomatpuré, marmelade og de øvrige ingredienser sammen.

Skær kødet i ca. 24 tern (ca. 2 x 2 cm) og vend dem sammen med halvdelen af marinaden. Lad kødet marinere i ca. 1 time. Pil løgene og skær dem i 16 både. Træk skiftevis kød, løg og abrikoser på grillspyddene.

Lad en grillpande blive godt varm (ca. 4 min.). Steg spyddene ved jævn varme i ca. 10 min. - vend dem af og til. Tag spyddene af panden, vend dem sammen med resten af marinaden og server dem straks.

Tip

Grill dem udendørs en lun sommeraften og spis dem til en god salat, nye kartofler eller ca. ½ portion regnbuesalat.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: