Bulgur, kikærter, salatost, citron, persille og olie er en god base for salaten. Du kan supplere med de grøntsager du har på lager i både fryser og køleskab. Kan du godt lide en spicy salat kan du bruge enten frisk eller tørret chili som ekstra krydderi.
11131 kJ / 2660 kcal
646 kJ / 154 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,1 g |
Protein: | 17,7 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 48,2 % | 18,3 g |
Fedt: | 34,1 % | 6 g |
Bulgursalaten vil klæde lammekøllen godt.
250 g
Grov bulgur (ca. 3 dl)
|
---|
1 dåse
Kikærter i lage (ca. 400 g)
|
|
---|---|
100 g
Tørrede abrikoser i små tern
|
|
300 g
Sukkerærter i halve
|
|
300 g
Optøede, frosne ærter
|
|
50 g
Ristede pinjekerner
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
3 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|