Mokkaparfait med chokolade-fugdesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

En super dessert for kaffeelskere!

Ingredienser

Antal portioner

Chokolade-fudgesauce

Pynt

  • knuste kaffebønne
  • havsalt

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggeblommer, flormelis, vaniljesukker og kaffepulver luftigt. Pisk fløden til et let skum og vend det forsigtigt i æggeblandingen. Hæld blandingen i en metalform (ca. 1 liter) og stil den tildækket i fryseren i 4-5 timer - rør 4 - 5 gange under indfrysningen.

Chokolade-fugdesauce

Bring fløde og sukker i kog under omrøring. Hak chokoladen groft og kom den i fløden. Lad det smelte ved svag varme og under omrøring.

Stil isen i køleskabet ca. ½ time inden servering. Server mokkaparfaiten i glas og hæld chokolade-fugdesauce over. Pynt med kaffe og salt og server straks.

Tip

Isen kan køres på ismaskine.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,8 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 72 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Pedro ximenez Jerez, Spanien

Den søde, fede sherry-type pedro ximenez (px) vil være lækker og intens til denne dessert Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade