Nachos med ost

Nachos med ost

20 min
Sprøde og hotte nachos er lige i øjet, når du er sulten for sjov. Nachos med spicy tex mex chiliost og milde avocados - kombineret med tomatsalsa og koriander, er en fryd for gane og øjne. De varme nachos med ost er nemme at lave og prikken over i'et på den hotte smag er selvfølgelig den kølige cremefraiche!

Sådan gør du

Gratinering:

Ca. 5 min. ved 225° - varmluft.

Nachos med ost
  • Fordel salsaen i 4 ovnfaste skåle.
  • Fordel chips og ost heri og gratiner midt i ovnen.
Topping
  • Drys med løg, avocado, oliven og tomater.
  • Pynt med koriander og server med cremefraiche til.

Suppler med stegt kylllyng, så har du et helt måltid.

Er du glad for avocado, kan du supplere -eller erstatte - avocadotern med en hjemmelavet guacamole. Skru op og ned for styrken - vælg styrke på din salsa sauce efter smag.

Energiindhold for hele retten:

6987 kJ / 1670 kcal

Næringsindhold pr. 100g

842 kJ / 201 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 12,4 % 6,1 g
Kulhydrat: 29,9 % 14,8 g
Fedt: 57,7 % 13,1 g
Mere inspiration

Her har du opskriften på en hjemmelavet guacamole til dine nachos.

Guacamole
15 min
Guacamole
(196)
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

Nachos med ost
1½ dl Medium tomatsalsa
150 g Tortillachips med salt
125 g Revet tex mex ost
Topping
50 g Finthakket rødløg
75 g Avocado - i tern
50 g Sorte oliven uden sten
50 g Blommetomater - i tern
Frisk koriander
1½ dl Creme fraiche
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk