Nachos - majschips med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

15 min

Gratinerede nachos er lynhurtigt blevet en nutidig klassiker - de er hurtige at lave og uimodståeligt lækre.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel salsaen i et rundt ovnfast fad på 22 cm i diameter. Læg chipsene på salsaen og drys med ost. Gratiner retten midt i ovnen.

Kom iskold cremefraiche i en skål. Det smager herligt sammen med de varme nachos.

Gratinering

Ca. 5 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: