Pasta italiano

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

20 min

Nem og hurtig cremet pastaret med chorizo, tomater, parmesanost og basilikum.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 3 tsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx fusili
  • 10 g smør
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 2 store finthakkede fed hvidløg
  • 150 g chorizopølse i små tern
  • 2 dl Karolines Køkken® Fraiche med tomat & basilikum
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 50 g parmesanost i flager
  • friskkværnet peber
  • frisk basilikumblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen i ca. 10 min. til den er mør uden at være blød.

Lad imens smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg løg og hvidløg i ca. 2 min. ved jævn varme. Tilsæt chorizo og steg i yderligere ca. 5 min. - rør rundt af og til.

Hæld pastaen til afdrypning i et dørslag og kom det tilbage i gryden. Tilsæt fraichen og lad den smelte i den varme pasta. Vend pastaen med chorizoblandingen og tomater og varm det hele godt igennem.

Server pastaretten i dybe tallerkener med parmesanost, peber og basilikum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,9 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 38 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag