Pasta med tun og spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

30 min

Hurtig, nem og velsmagende pastaret - god til aftensmad og som rest til madpakken dagen efter.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dåser tun i vand (a ca. 185)
  • 400 g tørret hvid pasta, fx skruer
  • 3 liter vand
  • 3 tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld tunen til afdrypning i en sigte.

Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog den i ca. 10 min. Pastaen skal være mør uden at være blød.

Lad imens smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt spinat og lad den tø langsomt i ca. 3 min. Tilsæt herefter fløde, salt og cayennepeber og varm retten godt igennem. Hæld pastaen til afdrypning i et dørslag og kom den i spinatblandingen. Smag til og kom retten i en stor varm skål. Fordel tunen på toppen og server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: