Pasta med tun og spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Hurtig, nem og velsmagende pastaret - god til aftensmad og som rest til madpakken dagen efter.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 dåser tun i vand (a ca. 185)
  • 400 g tørret hvid pasta, fx skruer
  • 3 liter vand
  • 3 tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld tunen til afdrypning i en sigte.

Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog den i ca. 10 min. Pastaen skal være mør uden at være blød.

Lad imens smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt spinat og lad den tø langsomt i ca. 3 min. Tilsæt herefter fløde, salt og cayennepeber og varm retten godt igennem. Hæld pastaen til afdrypning i et dørslag og kom den i spinatblandingen. Smag til og kom retten i en stor varm skål. Fordel tunen på toppen og server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 16 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: