Quiche fra Provence

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

60+ min

Tærte er perfekt til turmad og buffet. Her er det en klassiker med røget skinke.

Ingredienser

Antal portioner

Quichedej

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Quichedej

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet, til blandingen ligner revet ost. Tilsæt kvark og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en smurt tærteform eller springform (ca. 22 cm i diameter). Prik bunden med en gaffel. Stil formen med dejen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Forbag quichebunden midt i ovnen.

Fyld

Skær skinken i små stykker. Pisk æg, fraiche, mel og krydderier sammen. Fordel skinken i den forbagte bund. Hæld æggeblandingen over og drys med ost. Bag quichen midt i ovnen - til osten er gylden.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 200°.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 54 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: