Quiche fra Provence

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

60+ min

Tærte er perfekt til turmad og buffet. Her er det en klassiker med røget skinke.

Ingredienser

Antal portioner

Quichedej

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Quichedej

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet, til blandingen ligner revet ost. Tilsæt kvark og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en smurt tærteform eller springform (ca. 22 cm i diameter). Prik bunden med en gaffel. Stil formen med dejen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Forbag quichebunden midt i ovnen.

Fyld

Skær skinken i små stykker. Pisk æg, fraiche, mel og krydderier sammen. Fordel skinken i den forbagte bund. Hæld æggeblandingen over og drys med ost. Bag quichen midt i ovnen - til osten er gylden.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 200°.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: