Quiche fra Provence

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

60+ min

Tærte er perfekt til turmad og buffet. Her er det en klassiker med røget skinke.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Quichedej

Fyld

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Quichedej

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet, til blandingen ligner revet ost. Tilsæt kvark og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en smurt tærteform eller springform (ca. 22 cm i diameter). Prik bunden med en gaffel. Stil formen med dejen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Forbag quichebunden midt i ovnen.

Fyld

Skær skinken i små stykker. Pisk æg, fraiche, mel og krydderier sammen. Fordel skinken i den forbagte bund. Hæld æggeblandingen over og drys med ost. Bag quichen midt i ovnen - til osten er gylden.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 200°.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag