Salat med beder, æble og dild
45 min

Salat med beder, æble og dild

Sommerbeder behøver ikke at koges. Skær dem i meget tynde skiver, bland dem med kapers, æble og vend dem i en syrlig dressing. Så har du en smagfuld og sprød salat.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Salat med beder, æble og dild

Sommerbeder behøver ikke at koges. Skær dem i meget tynde skiver, bland dem med kapers, æble og vend dem i en syrlig dressing. Så har du en smagfuld og sprød salat.

Antal portioner

Dilddressing

  • 2 beder, fx gule beder, rødbeder og bolsjebeder (ca. 500 g)
  • 1 grønt æble (ca. 150 g)
  • 2 dl finthakkede friske dildkviste
  • 2 spsk kapers
  • 2 spsk rapsolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Dilddressing

Vend cremefraiche sammen med dild, citron, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til.

Skræl bederne og fjern æblets kernehus. Skær bederne og æblet i tynde skiver, brug evt. et mandolinjern, og vend dem med halvdelen af dilden, de hakkede kapers, olie, eddike, salt og peber. Anret salaten på et fad og pynt med dild. Servér dressingen til salaten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 65 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Protein: 7 %
  • Fiber: 12,5 g
Print