Salat med beder, æble og dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Sommerbeder behøver ikke at koges. Skær dem i meget tynde skiver, bland dem med kapers, æble og vend dem i en syrlig dressing. Så har du en smagfuld og sprød salat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dilddressing

  • 2 beder, fx gule beder, rødbeder og bolsjebeder (ca. 500 g)
  • 1 grønt æble (ca. 150 g)
  • 2 dl finthakkede friske dildkviste
  • 2 spsk kapers
  • 2 spsk rapsolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dilddressing

Vend cremefraiche sammen med dild, citron, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til.

Skræl bederne og fjern æblets kernehus. Skær bederne og æblet i tynde skiver, brug evt. et mandolinjern, og vend dem med halvdelen af dilden, de hakkede kapers, olie, eddike, salt og peber. Anret salaten på et fad og pynt med dild. Servér dressingen til salaten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,5 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag