Braiserede svinekæber med æble og mos

Bedømmelse

(8 vurderinger)

60+ min

Svinekæber er en dejlig spise. Her er de i en dejlig gryderet med grov mos til.

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g kæbeklumper (grisekinder)
  • 1¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk smeltet smør
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 dl æblemost
  • 200 g frosne perleløg
  • 1 tsk Sambal oelek

Grov rodfrugtmos

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys kæberne med salt og peber og brun dem i fedtstof ca. 2 min ved jævn varme. Drys med hvedemel og vend godt rundt. Tilsæt æblemost, perleløg og sambal oelek og lad retten simre under låg i ca. 1 time eller til kæberne er helt møre.

Skyl og afdryp bønnerne. Vend dem i retten sammen med de grønne bønner, fløde og æblebåde. Varm retten godt igennem og smag til.

Grov rodfrugtmos

Kog imens kartofler og selleri i ca. ½ time, eller til de er møre. Hæld vandet fra og lad grøntsagerne dampe godt af. Mos grøntsagerne fx med en kartoffelstøder og tilsæt fløde, salt og peber. Vend godt rundt og smag til.

Tip

Æblemosten kan erstattes af en god kalvefond eller en hvedeøl.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,1 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 25 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: