Blomkålsmos

Blomkålsmos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Prøv at skifte den klassiske kartoffelmos ud med blomkålsmos. Blomkålsmosen er cremet og let syrlig af citron. Server den fx til medister eller frikadeller.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Bring vand og salt i kog og kog blomkålen i ca. 25 min. - eller til den er godt mør.
  2. Hæld vandet fra blomkålen og damp den helt tør.
  3. Tilsæt fløde, smør, citronsaft og salt.
  4. Mos blandingen med fx et piskeris.
  5. Server med purløg på toppen.

Tip

Blomkålsmosen kan nemt laves til en puré ved at blende den helt glat med en stavblender. Tilsæt evt. 25 g ekstra smør.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2087 kJ / 499 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,9 g
  • Protein: 12,5 %
  • Kulhydrat: 12,8 %
  • Fedt: 74,7 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag