Svinekæber

Svinekæber

60+ min Hovedret
Svinekæber simres i rødvin med årstidens grøntsager. Sinreretten er perfekt til de kolde vinter- og efterårsdage og den smager fantastisk. Få opskriften her!
Mere inspiration

Du kan også servere kartoffelmos til svinekæber

Kartoffelmos
45 min
Kartoffelmos
(190)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4903 kJ / 4903 kcal

Næringsindhold pr. 100g

372 kJ / 89 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 22,2 % 4,9 g
Kulhydrat: 39,2 % 8,6 g
Fedt: 33,4 % 3,4 g
Alkohol: 5,2 %

Ingredienser

Indkluderet i opskriften
Knuste kartofler
1 timer
Knuste kartofler
(4)