Glaserede svinekæber og blomkålsgratin med ost

60+ min Hovedret

Svinekæber er en overset delikatesse, som både smager fantastisk og er så møre, at de kan tygges med øjenlågene. Her en opskrift på svinekæber, der lyder kompliceret uden at være det. Svinekæberne glaceres i øl og koger ligeså stille, mens den lækre portionsanrettede blomkålsgratin bliver færdig i ovnen samtidig med tomaterne på stilke. Du kan rydde køkkenet og gøre klar til at servere svinekæber, der er en gourmetrestaurant værdig. Du får masser af smag og masser af ros.

Glaserede svinekæber og blomkålsgratin med ost
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10029 kJ / 2397 kcal

Energifordeling:
Fiber: 19,8 g
Protein: 43,4 %
Kulhydrat: 13,7 %
Fedt: 42,9 %
Tip

Bestil dine svinekæber et par dage før hos slagteren. Alternativt kan du bruge svinebov (uden svær) eller -nakkefilet, skåret i klumper (a ca. 100 g).

Ingredienser