Bestil dine svinekæber et par dage før hos slagteren. Alternativt kan du bruge svinebov (uden svær) eller -nakkefilet, skåret i klumper (a ca. 100 g).
10515 kJ / 2513 kcal
376 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 41,3 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 15,5 % | 3,4 g |
Fedt: | 40,6 % | 4,1 g |
Alkohol: | 2,6 % |
12
Kæbeklumper (grisekinder)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
|
1
Gulerod i mindre stykker
|
|
1
Løg i både
|
|
5 stilke
Frisk timian
|
|
1
Mørk øl, fx stout (a 33 cl)
|
1½
Bagekartoffel i grove stykker (ca. 250 g)
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
½
Blomkål i buketter
|
|
50 g
Hvidskimmelost
|
|
½ dl
Hakket frisk dild
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Cherrytomater eller blommetomater på stilk (ca. g)
|
|
---|---|
3 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Dildkviste
|
---|