Svinekæber - skøn gryderet.
Bestil dine svinekæber et par dage før hos slagteren. Alternativt kan du bruge svinebov (uden svær) eller -nakkefilet, skåret i klumper (a ca. 100 g).
9944 kJ / 2377 kcal
396 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 43,7 % | 10,2 g |
Kulhydrat: | 13,7 % | 3,2 g |
Fedt: | 42,6 % | 4,6 g |
Kæbeklumper (grisekinder)
|
12 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
25 g |
Gulerod i mindre stykker
|
1 |
Zittauerløg i både
|
1 |
Kviste af frisk timian
|
5 |
Mørk luksusøl, fx stout (a 33 cl)
|
1 |
Bagekartoffel i grove stykker (ca. 250 g)
|
1½ |
---|---|
Vand
|
1 dl |
½ dl | |
Blomkål i buketter
|
½ |
50 g | |
Hakkede friske dildkviste
|
½ dl |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Cherrytomater eller blommetomater på stilk (ca. g)
|
300 g |
---|---|
Sukker
|
3 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Friske dildkviste
|
---|