Svinekæber er en overset delikatesse, som både smager fantastisk og er så møre, at de kan tygges med øjenlågene. Her en opskrift på svinekæber, der lyder kompliceret uden at være det. Svinekæberne glaceres i øl og koger ligeså stille, mens den lækre portionsanrettede blomkålsgratin bliver færdig i ovnen samtidig med tomaterne på stilke. Du kan rydde køkkenet og gøre klar til at servere svinekæber, der er en gourmetrestaurant værdig. Du får masser af smag og masser af ros.
Bestil dine svinekæber et par dage før hos slagteren. Alternativt kan du bruge svinebov (uden svær) eller -nakkefilet, skåret i klumper (a ca. 100 g).
10415 kJ / 2489 kcal
415 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 42,3 % | 10,3 g |
Kulhydrat: | 16 % | 3,9 g |
Fedt: | 41,7 % | 4,7 g |