Salat med sur-sød dressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

1 timer

Dejlig nem sommersalat, som kan serveres til alle grillens herligheder

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Sur-sød dressing

Salat

  • 1½ fintstrimlet icebergsalat
  • ½ kg kogte, pillede og kolde små kartofler
  • ½ blomkål i små buketter
  • ½ agurk i halve skiver
  • 1 rødløg i halve tynde ringe

Hertil

  • 750 g stegt kød, fx skinkeschnitzler eller svinekoteletter eller medister
  • 360 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sur-sød dressing

Rør sennep, honning, worcestershiresauce, salt og peber sammen i en skål. Vend forsigtigt den syrnede fløde i blandingen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Salat

Læg en bund af den fintstrimlede icebergsalat i et stort, fladt fad. Anret herpå de små kartofler, blomkålsbuketter, agurk og rødløg. Server dressingen i en skål ved siden af.

Tip

Salat med sur-sød dressing kan serveres til grillstegte ribben.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,8 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag