Salat med sur-sød dressing

Bedømmelse

(5 vurderinger)

1 timer

Dejlig nem sommersalat, som kan serveres til alle grillens herligheder

Ingredienser

Antal portioner

Sur-sød dressing

Salat

  • 1½ fintstrimlet icebergsalat
  • ½ kg kogte, pillede og kolde små kartofler
  • ½ blomkål i små buketter
  • ½ agurker i halve skiver
  • 1 rødløg i halve tynde ringe

Hertil

  • 750 g stegt kød, fx skinkeschnitzler, svinekoteletter eller medister
  • 360 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Sur-sød dressing

Rør sennep, honning, worcestershiresauce, salt og peber sammen i en skål. Vend forsigtigt den syrnede fløde i blandingen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Salat

Læg en bund af den fintstrimlede icebergsalat i et stort, fladt fad. Anret herpå de små kartofler, blomkålsbuketter, agurk og rødløg. Server dressingen i en skål ved siden af.

Tip

Salat med sur-sød dressing kan serveres til grillstegte ribben.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12684 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde: