Salat med sur-sød dressing - Opskrifter - Arla

Salat med sur-sød dressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

1 timer

Dejlig nem sommersalat, som kan serveres til alle grillens herligheder

Ingredienser

Antal portioner

Sur-sød dressing

Salat

  • 1½ fintstrimlet icebergsalat
  • ½ kg kogte, pillede og kolde små kartofler
  • ½ blomkål i små buketter
  • ½ agurk i halve skiver
  • 1 rødløg i halve tynde ringe

Hertil

  • 750 g stegt kød, fx skinkeschnitzler eller svinekoteletter eller medister
  • 360 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Sur-sød dressing

Rør sennep, honning, worcestershiresauce, salt og peber sammen i en skål. Vend forsigtigt den syrnede fløde i blandingen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Salat

Læg en bund af den fintstrimlede icebergsalat i et stort, fladt fad. Anret herpå de små kartofler, blomkålsbuketter, agurk og rødløg. Server dressingen i en skål ved siden af.

Tip

Salat med sur-sød dressing kan serveres til grillstegte ribben.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,8 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: