Sellerisalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Selleri indeholder masser af gode grove kostfibre, C- og K-vitamin og B6 samt mineralet kalium.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 potte brøndkarse (ca. ½ liter)

Tilbehør

  • 150 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog. Skræl sellerien og skær den i tændstiktynde stave. Kom dem straks i det kogende vand, så de ikke bliver mørke. Kog selleristavene i ca. 1 min. - de skal være sprøde. Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe godt af. Lad selleristavene blive kolde. Smag fraiche til med sennep, citronsaft, salt og peber. Vend selleristavene i fraichen og stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Ved serveringen

Læg sellerisalaten på små portionstallerkener og læg brøndkarse i en ring udenom.

Tip

Sellerisalaten kan også serveres som en del af en frokost.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: