Sellerisalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Selleri indeholder masser af gode grove kostfibre, C- og K-vitamin og B6 samt mineralet kalium.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 potte brøndkarse (ca. ½ liter)

Tilbehør

  • 150 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog. Skræl sellerien og skær den i tændstiktynde stave. Kom dem straks i det kogende vand, så de ikke bliver mørke. Kog selleristavene i ca. 1 min. - de skal være sprøde. Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe godt af. Lad selleristavene blive kolde. Smag fraiche til med sennep, citronsaft, salt og peber. Vend selleristavene i fraichen og stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Ved serveringen

Læg sellerisalaten på små portionstallerkener og læg brøndkarse i en ring udenom.

Tip

Sellerisalaten kan også serveres som en del af en frokost.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: