I stedet for sandart kan du bruge rødfisk eller kuller med skind. Eller du kan bruge filet af torsk og rødspætte uden skind.
7796 kJ / 1863 kcal
305 kJ / 73 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 28,5 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 9,5 g |
Fedt: | 18,8 % | 1,5 g |
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Ravigottesauce
|
|
2 spsk
Finthakkede stilke fra bredbladet persille
|
|
½ tsk
Madraskarry
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Knoldselleri i tynde stave
|
|
3
Røde æbler i tynde både, fx discovery (ca. 250 g)
|
|
1
Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 75 g)
|
|
125 g
Syltede agurker i aflange tynde skiver
|
|
2 dl
Blade af bredbladet persille
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Renset sandartfileter med skind
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Hakket bredbladet persille
|
1 kg
Kogte kartofler
|
---|