Små krydrede frikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Frikadeller med ost giver god smag. Lav dem evt. i forvejen - de smager godt kolde.

Ingredienser

Antal portioner

  • bambusspyd - ca. 20 cm lange
  • 250 g cherrytomater
  • 1 grøn squash i store tern

Tilbehør

  • 300 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede kød med salt og peber i ca. 1 min. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør farsen godt sammen. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Form halvdelen af farsen til 15 små frikadeller og steg dem ved jævn varme i ca. 10 min. - vend dem af og til. Steg de sidste 15 frikadeller.

Ved serveringen

Fordel de lune frikadeller på bambusspyd sammen med cherrytomater og squash. Server spyddene som en del af en frokost sammen med fx marinerede sild, 2 slags ost og lidt sødt til kaffen.

Tips

Frikadellerne kan steges dagen før og de smager også godt kolde.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: