Snegle

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(61 vurderinger)

60+ min

Hvad enten der er fest eller ej, så er kanelsnegle altid et hit. Prøv denne lækre opskrift på snegle med kanel og nyd en simpel, men lækker kage!

Ingredienser

2 snegle pr. person

Opskriften gælder for 15 personer

  • 2 dl mælk
  • 50 g gær
  • 100 g blødt smør
  • 2 æg
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 2 spsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • 500 g hvedemel

Fyld

  • 150 g blødt smør
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 2 spsk stødt kanel

Pensling

  • sammenpisket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun mælken og rør gæren ud heri. Bland de øvrige ingredienser i. Slå dejen godt sammen til den er blank og smidig. Stil den til hævning et lunt sted ca. ½ time.

Fyld

Rør smør, sukker og kanel godt sammen. Ælt dejen igennem igen, og del den i 2 dele. Rul hver del til en aflang plade (ca. 25 x 40 cm), og smør fyldet herpå. Rul dem sammen på den lange led som til roulader, og skær hver i 15 stykker. Sæt sneglene på bagepapir eller en smurt bageplade, bøj den yderste dejende ind under sneglen. Lad kanelsneglene efterhæve ca. ½ time. Pensl med æg og bag dem midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 18950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: