Spandauer

Spandauer

60+ min
Wienerbrød er en klassiker på det danske kagebord - og ikke mindst på bordet med morgenkager! Der findes rigtig mange klassikere inden for dansk wienerbrød, og her har du spandaueren. En spandauer er grundlæggende blot en wienerdej med vaniljecreme eller syltetøj af valgfri slags. Her en skøn opskrift på hjemmebagt dansk wienerbrød: Spandauer med en lækker hjemmelavet vaniljecreme.
Mere inspiration

Mere lækkert wienerbrød til morgenbord eller eftermiddagskaffen.

Wienerstang
60+ min
Wienerstang
(1)
Velbekomme!
Frysetips

Kom de ubagte spandauere i fryseren på bagepladerne inden hævning. Lad dem tø ved stuetemperatur i 2-3 timer og bag dem herefter.

Tip

Du kan udskifte vaniljestangen med 1 tsk vaniljesukker eller vaniljepasta.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

22448 kJ / 5365 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1385 kJ / 331 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 6,6 % 5,3 g
Kulhydrat: 36,3 % 29,6 g
Fedt: 57,1 % 21,4 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise