

Spaghetti carbonara og salat
20 min
Nem og hurtig carbonara med sprød salat.
Ingredienser
Antal portioner
Salat
- 1 agurk i tern (ca. 300 g)
- 200 g røde og gule cherrytomater i halve
- 1 gulerod i strimler (ca. 75 g)
- 1 rødløg i skiver (ca. 75 g)
- 50 g skyllet grøn salat
Pasta carbonara
- 3 liter vand
- 1 spsk groft salt
- 400 g tørret hvid spaghetti
- 8 skiver bacon (ca. 125 g)
- 2 grofthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
-
4 dl Karolines Køkken® Mild ost Pastasauce
- friskkværnet peber
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Salat
Vend agurk, tomater, gulerødder, løg og salat sammen i en skål. Stil det tildækket indtil servering.
Pasta carbonara
Bring vand tilsat salt i kog i en tykbundet gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød.
Skær imens bacon i mindre stykker. Læg dem i en kold pande og steg dem - først ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Tilsæt løg og lad det stege i yderligere ca. 1 min. Tilsæt saucen og bring den i kog under omrøring. Kog det ved jævn varme, stadig under omrøring i ca. 1 min. Hæld spaghettien i et dørslag - gem evt. lidt af pastavandet. Lad pastaen dryppe godt af og kom det tilbage i gryden sammen med sauce og friskkværnet peber. Vend godt rundt og smag til. Tilsæt evt. lidt pastavand hvis konsistensen er for fast. Server straks sammen med salat.
Sådan koger du pasta
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 10480 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 27,2 g
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 60 %
- Fedt: 24 %