Spaghetti carbonara og salat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(110 vurderinger)

30 min

Nem og hurtig carbonara med sprød salat.

Ingredienser

Antal portioner

Salat

  • 1 agurk i tern (ca. 300 g)
  • 200 g røde og gule cherrytomater i halve
  • 1 gulerod i strimler (ca. 75 g)
  • 1 rødløg i skiver (ca. 75 g)
  • 50 g skyllet grøn salat

Pasta carbonara

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret hvid spaghetti

Sådan gør du

Sådan gør du

Salat

Vend agurk, tomater, gulerødder, løg og salat sammen i en skål. Stil det tildækket indtil servering.

Pasta carbonara

Bring vand tilsat salt i kog i en tykbundet gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød.

Skær imens bacon i mindre stykker. Læg dem i en kold pande og steg dem - først ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Tilsæt løg og lad det stege i yderligere ca. 1 min. Tilsæt saucen og bring den i kog under omrøring. Kog det ved jævn varme, stadig under omrøring i ca. 1 min. Hæld spaghettien i et dørslag - gem evt. lidt af pastavandet. Lad pastaen dryppe godt af og kom det tilbage i gryden sammen med sauce og friskkværnet peber. Vend godt rundt og smag til. Tilsæt evt. lidt pastavand hvis konsistensen er for fast. Server straks sammen med salat.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: