10707 kJ / 2559 kcal
453 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 14,6 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 57,3 % | 15,3 g |
Fedt: | 28,1 % | 3,4 g |
Spaghetti carbonara findes i mange udgaver - her er endnu en....
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Agurk i tern (ca. 300 g)
|
1 |
---|---|
Røde og gule cherrytomater i halve
|
200 g |
Gulerod i strimler (ca. 75 g)
|
1 |
Rødløg i skiver (ca. 75 g)
|
1 |
Skyllet grøn salat
|
50 g |
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 spsk |
Tørret hvid spaghetti
|
400 g |
Bacon (ca. 125 g)
|
8 skiver |
---|---|
Grofthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
|
2 |
Ostesauce
|
4 dl |
Friskkværnet peber
|