Tortillas med krydret kylling, majssalat og skyr
30 min

Tortillas med krydret kylling, majssalat og skyr

Det mexicanske køkken er farverigt og fyldt med smag. Prøv disse tortillas med fyld af krydret kylling, majssalat og skyr. Fyldet smager også dejligt i sprøde tacos.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tortillas med krydret kylling, majssalat og skyr

Det mexicanske køkken er farverigt og fyldt med smag. Prøv disse tortillas med fyld af krydret kylling, majssalat og skyr. Fyldet smager også dejligt i sprøde tacos.

Antal portioner

Majssalat

  • 250 g majskerner
  • 6 blommetomater i mindre stykker
  • 1 avocado i mindre stykker
  • 1 finthakket rødløg
  • 1 dl grofthakkede friske korianderblade
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt
  • 4 kyllingefileter
  • 2 spsk tacokrydderi
  • ½ tsk groft salt
  • 15 g smør
  • 1 spsk rapsolie
  • 8 tortillas - usødede fuldkornspandekager, ca. 20 cm i diameter
  • 1 liter skyllede blade af hjertesalat

Fremgangsmåde:

Majssalat

Vend majs, tomat, avocado, rødløg, koriander, limesaft og salt godt sammen. Smag majssalaten til.

Skær kyllingefileterne i bidder. Vend kyllingefileterne i tacokrydderi og salt. Lad smør og olie blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem færdige, ca. 3 min. - vend af og til.

Vend skyr, chilisauce og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Lun tortillapandekagerne efter anvisningen på emballagen. Anret majssalat, skyrdressing, stegte kyllingebidder og salatblade i skåle og server, så man selv kan "pakke" sin tortilla.

Tip

I stedet for majs på dåse, kan du bruge friske majs fra kolbe, som du koger og skærer af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 25 %
Print