Wok med rabarber, kylling og skyr
30 min

Wok med rabarber, kylling og skyr

Farverig og flot wok med sprøde grøntsager og kylling. Og med en frisk skefuld skyr-dip på toppen....så er der serveret!
Bedømmelse (39 vurderinger)

Min bedømmelse:

Wok med rabarber, kylling og skyr

Farverig og flot wok med sprøde grøntsager og kylling. Og med en frisk skefuld skyr-dip på toppen....så er der serveret!

Antal portioner

Skyr-dip

  • 300 g rabarber i korte stykker
  • 1½ spsk flydende honning
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 250 g tørrede fuldkornsnudler
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 2 spsk rapsolie
  • 400 g kyllingefileter i mundrette bidder
  • 6 flækkede gulerødder - gerne med top (ca. 300 g)
  • 1 spsk risvinseddike
  • 1½ tsk groft salt
  • 100 g babyspinatblade

Fremgangsmåde:

Skyr-dip

Rør skyr, honning, eddike og salt sammen. Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Vend rabarber, honning og spidskommen sammen i en plastikpose egnet til madvarer. Lad det trække på køkkenbordet i ca. 10 min.

Kom nudlerne i en stor gryde med kogende vand. Efter 3-4 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Lad nudlerne dryppe af i et dørslag.

Lad imens en wok blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Kom 1 spsk af olien i wokken og steg kyllingekødet i ca. 3 min. Tag kødet op. Varm resten af olien og steg gulerødderne i ca. 2 min. Tilsæt rabarber med honning, eddike og salt og steg i yderligere ca. 2 min.

Kom kødet tilbage i wokken sammen med de kogte nudler og spinat. Vend hurtigt rundt og server wokken med iskold skyr-dip.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,4 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 20 %
Print