Ingredienser
2 fed hvidløg med skræl
1 tsk olivenolie
1 dl (100 g) BUKO® Naturel eller BUKO® Øko Naturel flødeost
1 tsk tørret basilikum
½ tsk tørret dild
½ tsk tørret oregano
½ tsk salt
2 fed hvidløg med skræl
1 tsk olivenolie
1 dl (100 g) BUKO® Naturel eller BUKO® Øko Naturel flødeost
1 tsk tørret basilikum
½ tsk tørret dild
½ tsk tørret oregano
½ tsk salt
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Knus hvidløgsfeddene lidt, kom dem i et lille ovnfast fad eller bageplade og kom olivenolie over. Steg hvidløgsfeddene i ovnen i 15-20 minutter, og vend dem et par gange undervejs, indtil de er gyldne og kan knuses med en gaffel. Lad dem køle af i et par minutter og pil skrællen af. Mos hvidløget med en gaffel eller i en morter. Kom flødeost i en skål, sammen med basilikum, dild, oregano og smag til med salt. Vend sammen med hvidløget og hermed har du dit Cream Cheese mix.