CREME CHEESE MIX MED MADS NIEMANN

Spread med hvidløg og tørrede urter

God til et ristet stykke rugbrød eller som spread til en sandwich
Spread med hvidløg og tørrede urter

Ingredienser

2 fed hvidløg med skræl
1 tsk olivenolie
1 dl (100 g) BUKO® Naturel eller BUKO® Øko Naturel flødeost
1 tsk tørret basilikum
½ tsk tørret dild
½ tsk tørret oregano
½ tsk salt

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Knus hvidløgsfeddene lidt, kom dem i et lille ovnfast fad eller bageplade og kom olivenolie over. Steg hvidløgsfeddene i ovnen i 15-20 minutter, og vend dem et par gange undervejs, indtil de er gyldne og kan knuses med en gaffel. Lad dem køle af i et par minutter og pil skrællen af. Mos hvidløget med en gaffel eller i en morter. Kom flødeost i en skål, sammen med basilikum, dild, oregano og smag til med salt. Vend sammen med hvidløget og hermed har du dit Cream Cheese mix.

Se Mads Niemann lave den lækre spread i videoen