Dalgona

Dalgona er en iskaffe, der består af en kaffeskum lavet på instant kaffe, sukker og varmt vand, som heldes over kold mælk.

Ingredienser

Til 4 personer:

  • 8 spsk Classic Instant fra Peter Larsen Kaffe
  • 8 spsk sukker
  • 8 spsk vand
  • 1 liter Arla LactoFREE Barista
  • Isterninger

Fremgangsmåde

Bland instant kaffe, sukker og vand i en røreskål. Pisk det med en håndmikser, til du har et tykt, cremet skum.

Put isterninger i glas og hæld kold Arla LactoFREE Barista over. Top op med kaffeskum og servér med sugerør.

Forhøj kvaliteten af din Dalgona kaffe

For at lave den bedste Dalgona anbefaler vi, at du bruger Arla LactoFREE Barista og Classic Økologisk Fairtrade Instant fra Peter Larsen Kaffe.

Prøv at fryse din kaffeskum natten over og servér en kugle iskold kaffeskum på toppen af din mælk.