SKRIDT FOR SKRIDT MOD EN BÆREDYGTIG FREMTID

Sundhed

mælk
mælk

Mælk er en råvare, der fra naturens side er fyldt med næringsstoffer, vitaminer og mineraler: Calcium, Protein, Vitamin B2, Vitamin B12, Kalium, Fosfor og Jod.

Mager mælk og mejeriprodukter er en del af Fødevarestyrelsens officielle kostråd og kan indgå i en sund og varieret kost og livsstil.

Men en sund og varieret kost og livsstil kommer ikke af sig selv. Derfor vil vi hos Arla gerne bidrage til at hjælpe vores forbrugere med at skabe en sundere hverdag.

Vi vil gøre det nemmere at foretage sunde valg gennem åben dialog og inspirerende oplæg til varieret kost. Vi arbejder konstant på at udvikle nye produkter, så det bliver nemmere at vælge den sunde løsning. Samtidig rækker vi ud mod de unge generationer, så de bliver klædt bedst muligt på til at tage bevidste og bedre valg omkring deres sundhed og trivsel igennem kendskab til madlavning og råvarernes oprindelse.

Som Danmarks største fødevarevirksomhed har vi både et ansvar og helt særlige forudsætninger for at bidrage til folkesundheden. Det ansvar gør vi vores bedste for at leve op til.

Bedre madvaner til næste generation

I Arla synes vi, at vi har et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation.

Derfor er vi også glade for, at op mod 300.000 børn (og voksne) hvert eneste år vælger at deltage i vores forskellige initiativer, så vi sammen sikrer bedre madvaner overalt i Danmark.

Bedre madvaner

Det gør vi…

Vi tilbyder en åben og ærlig dialog om mælk, mejeriprodukter og sundhed på vores sociale medier

Vi samarbejder med andre virksomheder og organisationer for at gøre det sunde valg nemmere

Vi laver uddannelsesaktiviteter, undervisningsmateriale og festivaler for børn og unge med fokus på bedre madvaner

Vi inspirerer voksne og børn til madlavning med sundhed og trivsel i højsædet

Vi reducerer salt, sukker og fedt i vores produkter

30% mindre CO2e i 2030­
CO2e Neutral i 2050
Arla bidrager til realisering af FNs verdensmål

Arla bidrager til realisering af FNs verdensmål