Nu er køerne på græs

Tak for i år! Økodag 2017 var en succes

Arlas økologiske landmænd indbyder hvert år alle danskere til at deltage i øko køernes festdag, Økodag. Økodag er dagen, hvor de økologiske køer kommer på græs efter en vinter i stalden. De økologiske køer ser frem til Økodag, som andre ser frem til Nytårsaften – det er en helt særlig festdag, som fejres med taler, forårsdans, sjove aktiviteter og det friskeste, friske grønne græs. Her på siden kan I læse meget mere om Økodag med Arla, og I kan ligeledes finde ud af, hvor den nærmeste Arla gård ligger i forhold til jeres bopæl. 

Vi vil gerne takke alle jer der tog del i køernes festdag, Økodag 2017! Det var en fornøjelse, at se så mange fremmødte på vores gårde :-) 

Køernes forårsfest gentages d. 15 april 2018 så sæt kryds i kalenderen allerede nu :-)

Tilmeld dig vores event på facebook 

Økodag for alle!

Gense vores livestream fra Økodag 2017

Måske havde du ikke selv mulighed for at komme ud på en gård til Økodag eller måske ønsker du at genopfriske oplevelsen. Se live-udsendelse her fra økodag 2017, hvor Jeppe & Mare kendt fra DR børne-tv er værter på hele programmet. De tager os med rundt på gården, taler med Arla landmanden og de mange glade gæster på denne dejlige familiedag, som for mange har udviklet sig til at være en skøn forårstradition.

Se Livestream her

Dansende økologiske køer i slowmotion til Økodag