Så er der køer på græs

Økodag søndag d. 23. april 2017 En hyggelig familiedag på landet

Arlas økologiske landmænd indbyder alle danskere til at deltage i øko køernes festdag, Økodag 2017. Økodag er dagen, hvor de økologiske køer kommer på græs efter en vinter i stalden. De økologiske køer ser frem til Økodag, som andre ser frem til Nytårsaften – det er en helt særlig festdag, som fejres med taler, forårsdans, sjove aktiviteter og det friskeste, friske grønne græs. Her på siden kan I læse meget mere om Økodag med Arla, og I kan ligeledes finde ud af, hvor den nærmeste Arla gård ligger i forhold til jeres bopæl. 

Økodag er for alle, men ikke alle har mulighed for at komme ud på en gård for at opleve Økodagens mange aktiviteter og ikke mindst at opleve de forårskåde øko køer komme på græs kl.12.00. Derfor har vi valgt, ligesom i 2016, at live streame Økodag direkte fra en Arla gård. Læs meget mere om det her.

Vi glæder os til at jer til Økodag 2017 på en Arla gård – lad os sammen opleve de økologiske køer komme på græs.  

Konkurrence

Lav hjemmelavede VR-briller og vind fede præmier!

Brug vores mælkekartoner til at lave hjemmelavede VR-briller og få mulighed for at vinde fede præmier.

Læs mere

Konkurrencebetingelser

Dansende økologiske køer i slowmotion til Økodag
Økodag for alle!

Se livestream fra Økodag 2016

Måske havde du ikke selv mulighed for at komme ud på en gård til Økodag eller måske ønsker du at opfriske oplevelsen. Se live-udsendelsen fra Økodag 2016 her. Jeppe og Marie, kendt fra DR børne-tv, var værter på hele programmet og tog os rundt på gården, talte med Arla-landmandsparet og gæsterne på den dejligste familiedag, som for mange har udviklet sig til at være en skøn forårstradition. Højdepunktet er naturligvis kl. 12, hvor de økologiske køer kommer på græs.

Bliv klogere på Økodag