Mød vores ejere
Landmandsejet

Mød vores ejere

MØD VORES EJERE

Vi er unge og ældre, konventionelle og økologiske, og vi har gårde på tværs af hele landet. Vi har det til fælles, at vi er andelshavere i Arla og sætter en dyd i at passe godt på vores dyr og levere mælk af høj kvalitet.

Landmændene ejer Arla

Få et indblik i vores landmænds hverdag her.

BRUNHAVEGAARD, LÆSØ

Birger Olsen

Mød Birger Olsen, der er den mest afsidesliggende Arla-mælkeproducent. Han bor nemlig på Læsø, hvor mælkebilen må køre med færgen over for at hente mælken hver anden aften.  

GL. SOGNEFOGEDGAARD, AARS

Per Warming

Per Warming driver landbrug sammen med sin kone Helle. Selvom de ikke altid er enige, arbejder de utrolig godt sammen og kunne ikke forestille sig et andet liv end landmandslivet. 

Interview med

Ingrid van den Hengel

Hos Ingrid van den Hengel skinner passionen for landbruget tydeligt igennem. Hun arbejder hver dag for dyrevelfærd, kvalitet og bæredygtighed. 

Interview med landmand
MANDERUP MØLLEGAARD, LEJRE

Peter Christian Sivertsen

Peter Christian Sivertsen er nærmest opvokset på en traktorskærm og har selv kørt traktoren, siden han var ti år. I dag bor han på Manderup Møllegård sammen med sin kone og tre børn. 

RUDHOLM, ÅRRE

Esben Møller Xu

Esben Møller Xu er tredjegenerationslandmand på Rudholm, hvor hele familien er en central del af driften. Esbens far er fortsat driftsleder i marken, men det er Esben, som står bag den strategi, der er lagt for gårdens fremtid.

SØBYSØGAARD, ÅRSLEV

Jørgen Rasmussen

Jørgen Rasmussen har været driftsleder på landbruget ved Søbysøgaard Statsfængsel siden 1983. Her hjælper de indsatte til med at passe de 140 malkekøer, der leverer økologisk mælk til Arla. 

Interview med

Heine Kuhr

Heine Kuhr er en moderne landmand. På gården malkes køerne i malkekarrusel, og gyllen fra gården bliver til ny energi i et biogasanlæg.

Mød vores landmænd
SUNDGAARD, ØRNHØJ

Henrik Sundgaard

Henrik Sundgaard er direktør på gården, mens hans kone er direktør i stuehuset – for husfredens skyld, som han selv siger. Han arbejder gerne 15-17 timer om dagen i løbet af sommeren og har til sin store fornøjelse sønnerne med i marken. 

VEJLSKOVGAARD, ODDER

Claus Fenger

Claus Fenger er født og opvokset på Vejlskovgård og er i øjeblikket ved at overtage gården fra sin far. Som barn glædede Claus sig til at komme hjem fra skole, så han kunne hjælpe til på gården, og i dag åbner han gerne dørene op for besøgende, der vil se, hvor mælken kommer fra. 

Interview med

Kaare Larsen

Kaare Larsen driver en gård med 180 røde malkekøer. En af Kaares køer bor i København Zoo, og hans køer har også været med på Arla Food Fest.