Mød vores ejere
Landmandsejet

Vores landmænd ejer Arla

I Arla er vi ejet af vores landmænd. Det betyder, at vi er et andelsselskab. Hver gang du køber et Arla produkt, støtter du vores landmænd. Det er vores landmænd, der hver dag arbejder for at sikre, at dit Arla produkt er produceret med omtanke hele vejen fra ko til karton.

Mød vores landmænd

Få et indblik i vores landmænds hverdag her.

Salsbjerggård, Lundby

Søren Madsen

Søren er ejer af Salsbjerggård - som også er hans barndomshjem. Søren har udover malkekøer også en besætning af stude, som han blandt andet bruger til naturpleje i området.

Ågården, Mern

Thomas Poulsen

Thomas ejer Ågården sammen med sin kæreste Linn. Sammen har de to børn. Thomas er født og opvokset på gården og overtog i 2017 barndomshjemmet fra sin far.

Kærsholm Overgaard, ved Mou

Anders Overgaard Jensen

Anders O. Jensen driver et økologisk landbrug sammen med sin kone og børn. Anders har siden han var barn vidst, at han ville være landmænd ligesom sin onkel - for Anders' onkel var altid en glad mand, og det ville Anders også være. Anders har aldrig fortrudt sit valg et sekund og elsker sit arbejde som landmand.

Kirstinesminde, Fjerritslev

Maren Kirstine Steensen Jensen

Maren Kirstine har siden hun var lille drømt om at blive landmand. Da hun gik i 7. klasse, begyndte hun at arbejde på sin bedstefars gård. Hun købte senere gården af sin bedstefar og driver i dag gården sammen med sin mand. De har sammen 5 børn. Ved siden af arbejdet som landmand, arbejder Maren Kirstine også på landbrugsskolen som underviser.

GL. SOGNEFOGEDGAARD, AARS

Per Warming

Per Warming driver landbrug sammen med sin kone Helle. Selvom de ikke altid er enige, arbejder de utrolig godt sammen og kunne ikke forestille sig et andet liv end landmandslivet. 

Per Warming
Interview med

Ingrid van den Hengel

Hos Ingrid van den Hengel skinner passionen for landbruget tydeligt igennem. Hun arbejder hver dag for dyrevelfærd, kvalitet og bæredygtighed. 

Interview med landmand
MANDERUP MØLLEGAARD, LEJRE

Peter Christian Sivertsen

Peter Christian Sivertsen er nærmest opvokset på en traktorskærm og har selv kørt traktoren, siden han var ti år. I dag bor han på Manderup Møllegård sammen med sin kone.

Peter Christian Sivertsen
RUDHOLM, ÅRRE

Esben Møller Xu

Esben Møller Xu er tredjegenerationslandmand på Rudholm, hvor hele familien er en central del af driften. Esbens far er fortsat driftsleder i marken, men det er Esben, som står bag den strategi, der er lagt for gårdens fremtid.

Esben Møller Xu
BRUNHAVEGAARD, LÆSØ

Birger Olsen

Mød Birger Olsen, der er den mest afsidesliggende Arla-mælkeproducent. Han bor nemlig på Læsø, hvor mælkebilen må køre med færgen over for at hente mælken hver anden aften.  

Birger Olsen
Interview med

Heine Kuhr

Heine Kuhr er en moderne landmand. På gården malkes køerne i malkekarrusel, og gyllen fra gården bliver til ny energi i et biogasanlæg.

Mød vores landmænd
SUNDGAARD, ØRNHØJ

Henrik Sundgaard

Henrik Sundgaard er direktør på gården, mens hans kone er direktør i stuehuset – for husfredens skyld, som han selv siger. Han arbejder gerne 15-17 timer om dagen i løbet af sommeren og har til sin store fornøjelse sønnerne med i marken. 

Henrik Sundgaard
VEJLSKOVGAARD, ODDER

Claus Fenger

Claus Fenger er født og opvokset på Vejlskovgård. Han har i dag overtaget gården fra sin far. Som barn glædede Claus sig til at komme hjem fra skole, så han kunne hjælpe til på gården, og i dag åbner han gerne dørene op for besøgende, der vil se, hvor mælken kommer fra.

Claus Fenger
Interview med

Kaare Larsen

Kaare Larsen driver en gård med 180 røde malkekøer. En af Kaares køer har tidligere boet i København Zoo, og hans køer har også været med på Arla Food Fest.

Kaare Larsen