Buddha bowl med grillede paneer-spyd

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Lidt af hvert og tilpas mæt....det er essencen af en Buddha bowl.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Paneer-spyd

  • 250 g grønne asparges i halve
  • 1 tsk olivenolie
  • ½ tsk flagesalt
  • 100 g couscousgryn (ca. 1¼ dl)
  • ¼ tsk groft salt
  • 1¼ dl kogende vand
  • 1 agurk i små tern (ca. 300 g)
  • 1 tsk citronpeber
  • 50 g skyllede babyspinatblade
  • 250 g jordbær i skiver
  • 50 g saltede, ristede cashewnødder
  • 4 spsk balsamico glaze

Tilbehør

  • 240 g groft flute

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Paneer-spyd

Skær ost og forårsløg i hver 32 stykker og sæt dem skiftevis på de 8 spyd. Vend spyddene i olie og drys med citronpeber på to sider.

Lad en grillpande blive godt varm. Vend aspargesene i olie og grill dem ca. 2 min. på hver side. Tag aspargesene op og drys med salt. Grill derefter paneer-spyddene 3-4 min. på de to sider.

Kom imens couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker.

Vend agurk og citronpeber sammen med de lune couscousgryn.

Anret, i 4 skåle, spinatblade, jordbær, couscous, grillede asparges, grillede paneer-spyd og cashewnødder. Kom lidt glaze på jordbærrene og server straks sammen med brød og ekstra glaze.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,3 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag