Galetter med ost og sprødt grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Asiatiske ruller - velegnet til at spise med fingrene, kan anvendes som forret eller som del af buffet.

Ingredienser

Antal portioner

Sauce

  • ½ dl sake (risbrændevin)
  • ½ dl lys sojasauce
  • 3 spsk sukker

Galetter

  • 8 optøede, frosne rispapir - ca. 21 x 21 cm

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Sauce

Bring sake, sojasauce og sukker i kog i en gryde. Kog ved kraftig varme i ca. 2 min. Hæld saucen i en skål og stil den tildækket i køleskabet ca. 15 min. - eller til saucen er helt kold.

Galetter

Læg rispapiret under et fugtigt viskestykke.

Fyld

Kort før serveringen rulles det bløde rispapir omkring fyldet: Læg lidt fyld midt på en risplade, hvor den ene spids vender mod dig selv. Fold de 3 spidser ind over fyldet. Kom et par dråber vand på den fjerde spids og rul dejen stramt om fyldet. Lav de sidste 7 galetter. Skær galetterne over på midten og arranger dem på tallerkener sammen med saucen i små skåle - spis galetterne med pinde eller brug fingrene!

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: