Galetter med ost og sprødt grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Asiatiske ruller - velegnet til at spise med fingrene, kan anvendes som forret eller som del af buffet.

Ingredienser

Antal portioner

Sauce

  • ½ dl sake (risbrændevin)
  • ½ dl lys sojasauce
  • 3 spsk sukker

Galetter

  • 8 optøede, frosne rispapir - ca. 21 x 21 cm

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Sauce

Bring sake, sojasauce og sukker i kog i en gryde. Kog ved kraftig varme i ca. 2 min. Hæld saucen i en skål og stil den tildækket i køleskabet ca. 15 min. - eller til saucen er helt kold.

Galetter

Læg rispapiret under et fugtigt viskestykke.

Fyld

Kort før serveringen rulles det bløde rispapir omkring fyldet: Læg lidt fyld midt på en risplade, hvor den ene spids vender mod dig selv. Fold de 3 spidser ind over fyldet. Kom et par dråber vand på den fjerde spids og rul dejen stramt om fyldet. Lav de sidste 7 galetter. Skær galetterne over på midten og arranger dem på tallerkener sammen med saucen i små skåle - spis galetterne med pinde eller brug fingrene!

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: