Grøntsagslasagne

Bedømmelse

(36 vurderinger)

45 min

Den hurtige lille grøntsags-sag!

Ingredienser

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 2 finthakkede zittauerløg
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 250 g champignoner i skiver
  • 1 grøn squash i tern
  • 2 peberfrugter i tern
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 200 g brød
  • 2 liter groftrevet salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Svits løg og hvidløg i en gryde med fedtstof og tilsæt champignon. Lad dem stege ca. 5 min. under omrøring og tilsæt squash og peberfrugter. Vend rundt og tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og krydderier. Lad grøntsagsfyldet simre i ca. 15 min. Smør et ovnfast fad med lidt fedtstof. Læg lasagneplader i lag med hvid mælkesauce, revet ost og grøntsagsfyld. Slut af med sauce, drys med revet ost og bag lasagnen midt i ovnen. Lad lasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min. Server lasagnen med brød og salat.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde: