Hytteostpizza med løg og kylling
45 min
Nøglehulsmærket opskrift

Hytteostpizza med løg og kylling

Lækker saftig pizza....og man kan jo lige så godt bage den selv.
Nøglehulsmærket opskrift
45 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hytteostpizza med løg og kylling

Nøglehulsmærket opskrift

Lækker saftig pizza....og man kan jo lige så godt bage den selv.

Antal portioner
  • 1 pizzadej - færdig, fuldkorn
  • 15 g smør
  • 400 g rensede kyllingeinderfileter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 zittauerløg i halve, tynde ringe
  • 200 g skalotteløg i tynde både
  • 5 forårsløg i tykke ringe
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk hakkede friske oreganoblade

Pynt

  • friske oreganoblade

Fremgangsmåde:

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Læg pizzadejen på et stykke bagepapir og lad den hvile i ca. 10 min.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Del kyllingeindefileterne på langs og steg dem ca. 2 min. ved kraftig varme og ca. 2 min. ved jævn varme - vend af og til. Tag inderfileterne af panden, drys med salt og peber og hold kødet varmt. Kom de 3 slags løg i panden og drys med salt og peber. Steg ved kraftig varme i ca. 3 min. og jævn varme i ca. 7 min. - rør af og til. Tilsæt oregano og smag løgene til.

Træk imens bagepapiret over på den varme bageplade og forbag pizzabunden midt i ovnen - slå dejen ned undervejs, hvis den hæver sig. Tag bunden ud, fordel hytteost og revet ost og bag pizzaen færdig midt i ovnen. Tag pizzaen ud og fordel de stegte løg og kyllingekødet på bunden. Server den varme pizza med det samme.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 225°.

Bagning

Ca. 10 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 24 %
Print