Pizza med hytteost, parmaskinke og basilikum

Nøglehulsmærket opskrift

Pizza med hytteost, parmaskinke og basilikum

Bedømmelse

(45 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Nem og lækker pizza med hytteost, squashstrimler, parmaskinke og basilikum - En sundere pizza end den traditionelle af slagsen.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 pizzadej - færdig, fuldkorn

Squashsalat

  • 1 grøn squash
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 70 g parmaskinke i tynde skiver
  • friske basilikumblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Læg pizzabunden på et stykke bagepapir og lad den hvile ca. 10 min. på køkkenbordet. Forbag pizzabunden midt i ovnen.

Tag pizzabunden ud, lad den falde sammen - eller tryk den let. Fordel hytteost, purløg og rødløg herpå. Bag den færdig, stadig midt i ovnen.

Squashsalat

Skræl squashen i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Hvis det inderste af squashen er svær at skrælle kan du skære den i små tern. Vend squash, citronsaft, salt og peber godt sammen. Lad squashsalaten dryppe af i en sigte.

Fordel squashsalat, parmaskinke og friske basilikumblade på pizzaen og server straks.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Bagning

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde: