Pizza med hytteost, parmaskinke og basilikum

Nøglehulsmærket opskrift

Pizza med hytteost, parmaskinke og basilikum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(47 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Nem og lækker pizza med hytteost, squashstrimler, parmaskinke og basilikum - En sundere pizza end den traditionelle af slagsen.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 pizzadej - færdig, fuldkorn

Squashsalat

  • 1 grøn squash (ca. 300 g)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 70 g parmaskinke i tynde skiver
  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Læg pizzabunden på et stykke bagepapir og lad den hvile ca. 10 min. på køkkenbordet. Forbag pizzabunden midt i ovnen.

Tag pizzabunden ud, lad den falde sammen - eller tryk den let. Fordel hytteost, purløg og rødløg herpå. Bag den færdig, stadig midt i ovnen.

Squashsalat

Skræl squashen i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Hvis det inderste af squashen er svær at skrælle kan du skære den i små tern. Vend squash, citronsaft, salt og peber godt sammen. Lad squashsalaten dryppe af i en sigte.

Fordel squashsalat, parmaskinke og friske basilikumblade på pizzaen og server straks.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Bagning

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde: