Lumumba med flødeskum
•

Lumumba er for mange en feriedrink. Nyd din lumumba varm på en kold og snefyldt Alpetop, eller server din lumumba iskold og med masser af isterninger under et af sydens palmetræer.
Ingredienser
2 dl
Kakaomælk
|
|
---|---|
½ dl
Cognac
|
|
1 dl
Letpisket piskefløde
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Server din Lumumba med 1 spsk appelsinsaft og pynt flødeskummet med revet appelsinskal og chokoladespåner.
Varm kakaomælken op på en kold aften. Eller server den kold på isterninger på de varme dage.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
687 kJ / 164 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0 g |
Protein: | 2,7 g |
Fedt: | 10,6 g |
Kulhydrat: | 6,5 g |
