Orzo gryde med svampe

Her får du opskriften på en skøn og cremet orzo gryde med svampe og spinat. En nem og hurtig hverdagsret fuld af god smag! Orzo er en slags pasta, som er kortklippet og derfor ligner riskorn. Denne pastaret minder meget om en klassisk risotto, både i smag og udseende - den er bare endnu nemmere og hurtigere at lave! Orzo pasta med svampe er en one pot ret eller en alt-i-en-ret pastaret, hvor alle ingredienser tilberedes i samme gryde.
Ingredienser
250 g
Svampe, i skiver
|
|
---|---|
2 tsk
Olivenolie
|
|
2
Fed hvidløg, finthakket
|
|
300 g
Pastaris (orzo)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
5 dl
Hønse- eller grøntsagsbouillon
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
50 g
Revet parmigiano reggiano
|
|
250 g
Frisk spinat
|
|
1 håndfuld
Hakket persille
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Server gerne pastaretten med en skøn gremolata.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
463 kJ / 111 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,3 g |
Protein: | 5 g |
Fedt: | 3 g |
Kulhydrat: | 15,7 g |
En nem og hurtig hverdagsret fuld af god smag! Denne pastaret minder meget om en klassisk risotto, både i smag og udseende - den er bare endnu nemmere og hurtigere at lave!
